Media Music Awards 2014

Editia din acest an a galei de premii Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu.
Cei mai de succes artisti ai momentului vor urca pe scena impozanta ridicata in Piata Mare a orasului pentru a fi premiati sau a canta live piesele consacrate in ultimul an ori, in premiera, melodii noi cu potential de a ajunge hituri nationale, cunoscand impactul major pe care il are evenimentul muzical.

Anul trecut, peste 30.000 de oameni au urmarit show-ul in Piata Mare si alte cateva milioane au vizionat in direct, sau in reluare, ceremonia la TV sau pe internet.

Anul acesta, este de asteptat ca in fata scenei sa fie prezenti si mai multi oameni, tinand cont ca, de aceasta data, intarea este libera. Media Music Awards devine singura gala de premii muzicale din Romania la care accesul publicului este gratuit, organizatori dorind sa le ofere tuturor iubitorilor muzicii ocazia sa isi vada nestingherit artistii favoriti.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

Anul trecut, artisti de top au sustinut recitaluri de exceptie beneficiind de o tehnologie multimedia de ultima generatie: ecrane imense, de peste 100 de metri patrati, jocuri de lumini, efecte pirotehnice, jocuri laser sincronizate, in premiera, prin computer, si sonorizare impecabila.

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.

Dezvoltat de Vad Sunete | Festivalulcaseitale.ro | Media Music Awards - Sibiu-Romania | shopify visitor statistics